Skip to main content

Aktiviteter för alla tillfällen

Anlita oss för det lilla extra till kalaset, bröllopet eller festen! Alla vårta aktiviteter går att kombinera med varandra, kom med önskemål så fixar vi en offert för pris.

Glittertatueringar

Kan med fördel kombineras med realistiska tatueringar.

Superglittriga tatueringar som håller i upp till en vecka. Tatueringarna är vattentåliga och tas enkelt bort med babyolja eller handsprit. Glittret fästs med ett limm som är hud- och allergivänligt. Motivet appliceras med stenciler och det finns mängder av varianter att välja på från enhörningar till skorpioner, fjärilar och hajar.

Sport & spel-aktiviteter

Gör ditt eget sportevent, en 3/5-kamp eller lägg till som en extra aktivitet bredvid hoppborgarna!

Uppblåsbar dräkt

En uppblåsbar dräkt lockar både stora och små till nyfikenhet och skratt! Hyr in en av våra fantastiskt roliga uppblåsbara dräkter till ditt event! Barnen älskar dessa skojiga figurer som går runt och underhåller.

Gungdjur

Våra gungdjur tillför den lilla extra aktiviteten för de mindre barnen.

Minglande maskotar som bjuder på massor av goa kramar

Hyr in en minglande maskot för att förgylla ert event! Maskoten kan dela ut flyers eller ta ett foto med barnen. Självklart vinkar och delar den ut kramar med!

Realistiska tatueringar

En tatuering som ser lika äkta ut som om du kommit från tatueraren utan att behöva ta till nålar. Dessa svarta tatueringar håller i upp till en vecka och är hud- och allergivänliga. Tatueringarna är vattentåliga och tas enkelt bort med babyolja eller handsprit. Motiven appliceras med hjälp av stenciler, allt från rosor till påfåglar.

Kan med fördel kombineras med glittertatueringar för dom som vill vara lite glammigare!

Pysselbord – med eller utan tema

Passar utmärkt till event där barnen har tid att sitta ner en stund. Vi har olika teman som t.ex. slajmverkstad, julpyssel, påskpyssel, halloween med mera, men är lika populärt utan tema. Vill man göra något litet extra av det kan man lägga till knappmaskinen till pysselbordet så får barnen göra egna pins att ta med hem.

Clownen kokobello

Clownen kokobello kan förgylla barnens dag med show, mingel eller cirkusskola!

Kokobellos cirkusskola är den perfekta blandningen av smittande glädje och utmaningar. Låt barnets inre cirkusartist vakna till liv genom akrobatik, jonglerande, hjulande och balanserande! Kuriosa om Clownen Benjamin (Kokobello) är att han kommit 5:a i SM i enhjulning och kan även sluka eld, just den sistnämnda färdigheten är det dock inget han lär ut!

Ballongkonstnär

Boka en ballongkonstnär till ditt event, stationerad eller minglande.

Jättebyggklossar

Jättebyggklossarna! Använd fantasin och bygg något häftigt! Kan med fördel användas som komplement till andra aktiviteter.

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning är alltid poppis bland barnen. Boka det hos oss.

Jättesåpbubblor

Gigantiska såpbubblor, kul för stora som små!

Festivalflätor

Välj på massa olika färgsprakande löshår och fläta in i ditt riktiga hår. Funkar lika bra för alla åldrar och hårtyper, kort som långt. 

Sockervadd

Boka en sockervaddsmaskin som garanterat höjer stämningen på varje tillställning!

Alla aktiviteter kan med fördel kombineras med varandra!

Vill du ha en offert?